Cod Cu Ciuperci, Usturoi Și Vermut

Codul cu ciuperci, usturoi și vermut este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de usturoi, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Găini Cornish cu glazură dulce de usturoi vermut, Crabi fierti simpli cu unt de usturoi-vermut, și Mahi-Mahi în ciuperci și vermut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie grea de 12 inci, topiți 3 Tbs. de unt la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând doar ocazional, până se rumenesc bine, 5 până la 7 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la aur și parfumat, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați vermutul, 3 Tbs. din pătrunjel, oțetul, sarea și piperul și se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, condimentați ușor codul cu sare și piper și adăugați-l în tigaie (puneți sub cozi, dacă este necesar, pentru a uniformiza grosimea), cuibărind fileurile în ciuperci și lingând unele dintre ciuperci deasupra. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu, acoperiți tigaia, reduceți la mediu scăzut și fierbeți până când este gătit (folosiți vârful unui cuțit pentru a verifica), 7 până la 12 minute, în funcție de grosime. Cu o spatulă cu fante, transferați peștele pe farfurii de servire sau pe un platou. La foc mic, bateți restul de 1 Tbs. unt în sos. Puneți sosul peste pește și serviți presărat cu restul de 1/2 Tbs. pătrunjel. Sugestii De Servire
Se servește cu pilaf de orez sau smântână și piure de praz.
29, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
4, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.