Cod cremă cu ciuperci și creveți
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Codul cremă cu ciuperci și creveți ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 211 calorii, 36g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de scoici îmbuteliat, fileuri de cod și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremă de pui și ciuperci, Cremă de spanac și ciuperci, și Cremă de spanac și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți sosul Bchamel; păstrați cald.
Așezați peștele într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu ceapă eșalotă, vin, sare și piper; acoperiți ușor cu folie.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Lăsați peștele să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți peștele din vas într-un castron, rezervând lichid de gătit. Tăiați peștele cu 2 furculițe; deoparte. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Combinați lichidul de gătit, ciupercile, sucul de scoici și sucul de lămâie într-o tigaie mare antiaderentă. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare timp de 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Amestecați amestecul de ciuperci și peștele în sosul Bchamel; turnați amestecul bchamel în șase feluri de mâncare gratinate acoperite cu spray de gătit.
Puneți creveții pe amestecul bchamel și presărați cu pesmet.
Stropiți cu margarină. Se fierbe pe al doilea raft 5 minute sau până se termină creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.