Cod copt cu măsline și Limes
Codul copt cu măsline și Limes este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lime, măsline kalamatan, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Limes Conservat Rapid, Pan Rockfish Fiert În Apă Cu Limes Conservate, și Suc De Pepene Verde Cu Limes Și Mentă Proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Puneți codul într-un vas de copt rezistent la cuptor și condimentați cu sare și piper, după gust. Topiți fiecare file cu 3 felii de tei, măslinele, caperele și rozmarinul.
Stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți până când peștele este gătit, aproximativ 10 minute.
Scoateți peștele din cuptor și serviți cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.