Cod bătut cu sos Marie Rose
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Codul bătut cu sos Marie Rose ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 545 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tabasco, file de cod, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos Marie Rose, Sos Marie Rose, și Sos Marie Rose.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți maioneza cu ketchup-ul, sucul de lămâie și Tabasco.
Se toarnă apa într-un castron mare. Folosind un mixer electric portabil la viteză mică, bateți cele 2 căni de făină, 1/2 linguriță de sare și bicarbonatul de sodiu. Se strecoară aluatul într-un alt bol.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la 36
Tapetați un suport cu prosoape de hârtie. Praf 5 bucăți de cod cu făină, apoi atingeți excesul. Înmuiați codul în aluat, răzuind ușor bucățile de partea laterală a vasului pentru a îndepărta excesul de aluat și adăugați la uleiul fierbinte. Se prăjește la foc moderat până devine auriu și crocant, aproximativ 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați peștele pe raft. Repetați cu peștele rămas și aluatul.
Se presară cu sare și se servește imediat cu sosul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.