Cod ars cu sos Chile

Cod ars cu sos Chile
Codul ars cu sos de Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 357 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de bulion de pui, cățel de usturoi, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Ficat prăjit în sos roșu de Chile, Scoici arse cu sos asiatic de tei-chile, și Tilapia prăjită cu unt de tei Chile.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie din fontă, prăjiți ardeii iute la foc moderat până când sunt parfumați, aproximativ 1 minut. Umpleți un castron mic cu apă foarte fierbinte și scufundați ardeii iute prăjiți în el până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți ardeii iute; aruncați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3
Între timp, în aceeași tigaie, gătiți roșiile și ceapa tăiate cu fața în jos la foc mare până când încep să se înnegrească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați roșiile și ceapa într-un blender și adăugați guajillos-urile înmuiate, usturoiul și bulionul; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Într-o cratiță medie, încălziți 1 1/2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați făina și bateți la foc moderat până se omogenizează. Bateți încet sosul chile și condimentați cu sare și piper. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Condimentează codul cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați codul și gătiți la foc moderat până se albesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
9
Transferați codul în farfurii, lingurați sosul guajillo chile deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista