Chiflele lipicioase Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă servește 24. O porție conține 255 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți margarină, apă caldă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de super. Încercați Cocuri Lipicioase Pecan, Cocuri Lipicioase Pecan, și Cocuri Lipicioase Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un vas mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați zară, ouă, 2 1/2 căni de făină, 1/2 cană de unt sau margarină, 1/2 cană de zahăr, praf de copt și sare. Amestecați 30 de secunde cu mixerul la viteză mică, răzuind părțile laterale și fundul vasului. Bateți 2 minute la viteză medie. Se amestecă restul de 3 căni de făină. (Aluatul trebuie să rămână moale și ușor lipicios) frământați timp de 5 minute sau aproximativ 200 de rotații pe o placă ușor făinată. Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Lapte Bătut
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-un dreptunghi de 12x7 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Întindeți fiecare jumătate cu 1 lingură de unt moale și presărați cu 1/4 cană de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Unt
Kilograme De Mure (aproximativ
Zahăr
5
Rotiți jumătățile, începând de la partea largă. Sigilați bine prin ciupirea cusăturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Tăiați fiecare rolă în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Înveliți două tigăi rotunde de 9 inci cu 1/4 cană de unt topit, 1/4 cană de zahăr brun și 1/2 cană de nuci pecan tocate în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați 12 felii de aluat în fiecare tigaie, lăsând un spațiu mic între felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Lasă să crească până se dublează.
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute. Inversați tigăile pe farfurii de servire imediat.