Coconut Shrimp II

Coconut Shrimp II este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 745 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bere, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței de nucă de cocos-Curry cu creveți), Kerala Shrimp Moilee (supă de creveți curry și nucă de cocos), și Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod revigorant de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, amestecați împreună marmeladă, hrean și muștar; deoparte.
Combinați 3/4 cană făină, praf de copt, boia de ardei, pudră de curry, sare și cayenne. Se amestecă berea.
Creveți de dragare în 1/4 cană de făină, înmuiați în aluat de bere și rulați în nucă de cocos.
Prăjiți creveții în ulei fierbinte până devin aurii pe ambele părți.
Se scurge scurt și se servește cu sos de scufundare rezervat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.