Coconut Crunch Delight
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Coconut Crunch Delight. O porție conține 313 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,86 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă de vanilie, făină, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Parfaits de zmeură și nucă de cocos cu Crunch de nucă de cocos, Cherry Coconut Delight, și Ananas, Nucă De Cocos, Banane Rum Delight.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente; apăsați ușor într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se coace la 350 CP timp de 25-30 minute sau până se rumenesc, amestecând la fiecare 10 minute pentru a forma firimituri grosiere. Mișto.
Împărțiți amestecul de firimituri în jumătate; apăsați jumătate în aceeași tigaie. Într-un castron mare, amestecați laptele, extractul și amestecurile de budincă timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Îndoiți în topping biciuit; lingură peste crustă. Se acoperă cu amestecul rămas de firimituri. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Garnisiți cu căpșuni proaspete, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.