Coconut Bundt Tort. Umed. Glazurat. Vegan

Coconut Bundt Tort. Umed. Glazurat. Vegan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că dați tort Bundt de nucă de cocos. Umed. Glazurat. Vegan o încercare. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 670 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 113 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, es de lapte de cocos, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tort Bundt De Dovleac Umed, Tort De Lămâie Glazurat Umed, și Tort De Ciocolată Vegan Umed pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acesta este primul meu post de rețetă de tort Bundt. Probabil pentru că până acum câteva săptămâni nu am deținut niciodată o tigaie Bundt. Și dacă există un lucru pe care îl faceți, de fapt, trebuie să faceți un tort Bundt adecvat - este o tigaie Bundt. Primul meu tort Bundt: tort Vegan Coconut Bundt cu o glazură lucioasă de nucă de cocos stropită deasupra. Textură umedă cu o calitate spongioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Serviți - l cald și umed, glazura strălucitoare și umedă-așa cum se arată în fotografiile mele. Sau serviți răcit și lăsați tortul să se întărească, câștigând un corp bogat - glazura transformându-se în textură dulce, opacă, de catifea de culoare zăpadă.Acum, toată chestia asta cu tortul Bundt mi se pare un pic din anii 1950. Tocmai de aceea îmi place. Și există un motiv bun pentru starea de spirit retro un tort Bundt inspires...In uimirea Pan Bundt. Gândiți-vă la asta, pe lângă popularul "cupcake" - ce bun comun la cuptor necesită o tigaie cu totul specială pentru a-l crea? Brownies - urile și prăjiturile cu straturi pot funcționa într-o mare varietate de vase de copt pătrate sau rotunde-iar o tigaie drăguță cu pâine multifuncțională poate face totul, de la pâine cu banane la o pâine sandwich cu aluat. Dar tigaia Bundt este atât de unică - este cu adevărat propriul eveniment de coacere. Iar coacerea unui tort Bundt inspiră o atmosferă retro, de sărbătoare, Socială, din 1950, pentru un motiv întemeiat..Istoria tortului Bundt / tigaie. Oricât de mult ar părea că Bundt pan a fost inventat magic în epoca iconică americană cunoscută sub numele de "anii 50" - nu a fost. Ei bine, sort ' ve. Bundt pan a fost marcă înregistrată în 1950 de H. David Dalquist, fondatorul Nordic Ware, cu sediul în St.Louis Park, Minnesota. Originile reale ale unei tigaie în stil Bundt se întorc în cealaltă parte a lumii - Germania, Austria și Ungaria într-adevăr. Deci, ce știi, infamul American Bundt Pan (ca majoritatea strămoșilor noștri) este un imigrant.De fapt, frenezia Bundt Pan/Cake a fost cu mult înaintea timpului său. La fel ca acele prăjituri prostești, mâncăruri într-un borcan și smoothie-uri verzi-tendința "Bundt" a fost un semn al vremurilor - și a avut loc printr - un marketing viclean amestecat cu un apel serios din cuvântul gurii din 1950. Puteți mulțumi femeilor din anii 1950 pentru că au dat această tendință picioare. Aceasta a fost epoca Partidului Tupperware. Prăjiturile Bundt au fost o altă tendință fierbinte care plutea în jurul cercurilor sociale din cartier. Îmi tot imaginez scene Din Pleasantville și The Help.Pot doar să-l văd .. "doamnele care iau prânzul" sorbind ceai și cafea în rochii pastelate înflorite, părul pieptănat în bucle rigide pulverizate cu păr-ruj roz înghețat pe gura lor emoționată în timp ce schimbau Rețete de tort Bundt și se lăudau cu câte felii din rețeta Bundt semnată soțul lor devorat după cină. Oh, dacă numai acele doamne au avut Pinterest.Dar, din moment ce rețelele sociale erau încă la o jumătate de secol distanță, trebuie să mulțumim marilor afaceri pentru că au aprins frenezia tortului Bundt. Tendința a fost declanșată atunci când Pillsbury a sponsorizat un Bundt Cake Cookoff - tot în acea perioadă, un tort de lire sterline (pe care toată lumea îl cunoștea și îl iubea deja) a fost gătit într-o tigaie Bundt și plasat în paginile cărții de bucate Good Housekeeping. Bum. Bundt s-a născut în cultura americană.(Istoria Bundt prin foodtimeline) și tendința Bundt continuă. Postarea mea este dovada acestui lucru.Trebuie să recunosc că există ceva fermecător la un tort Bundt. Crestele moi din tort, forma de gogoasa semnatura, ideala pentru felierea usoara si uniforma. Liniile atrăgătoare de tort subțire care permit glazura glazurată să se topească și să se îndoaie, coborând într-o băltoacă strălucitoare de zahăr. Deci, destul de Bundt palavrageala doamnelor (și băieți-yay la modul în care ori s-au schimbat în bucătărie), vă permite să pop un Bundt în cuptor, abrupt unele ceai, brew unele cafea neagră, pune cele mai bune noastre față de masă lenjerie și rândul său, în sus versiunea Chordettes de Mister Sandman .. Bung, bung, bung, bung, bung, bung, bung, bung, bung, bung, bung.Tort Vegan Bundt cu nucă de cocos cu Glazurăface un Bundt cu glazură
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Pâine Cu BananePâine Cu Banane
Pâine De PâinePâine De Pâine
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Tort: uscat: 3 căni făină albă organică1 linguriță scorțișoară1 lingură praf de copt1 linguriță bicarbonat de sodiu1 linguriță sare1 cană fulgi fini de nucă de cocos, neindulcitumed: 1 cană zahăr organic1/4 cană sirop de arțar1 / 3 cană ulei de cocos virgin, înmoaie1 lingură extract de vanilie1 1/4 cană lapte de nucă de cocos gras1 / 2 cană
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Ulei De CocosUlei De Cocos
Semințe De InSemințe De In
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4
Glazură de nucă de cocos:1 cană zahăr pudră organic1 / 2 cană fulgi de nucă de cocos, îndulcitecâteva stropi de lapte de cocos rămas (sau lapte de soia)2-3 linguri ulei de cocos virgin, înmuiat1 lingură suc de lămâie (opțional)vârf de sare + câteva picături extract de vanilie
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ulei De CocosUlei De Cocos
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Lapte De SoiaLapte De Soia
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Ungeți tigaia Bundt cu ulei de cocos virgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Combinați ingredientele uscate într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
8
Se amestecă rapid semințele de in cu 1/2 cană de apă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De InSemințe De In
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Bateți ușor ingredientele umede-toate, cu excepția amestecului de in și a oțetului de cidru de mere. Vrei ca uleiul tău de cocos virgin să fie suficient de moale pentru a se amesteca ușor în celelalte ingrediente - toate ar trebui să fie la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ulei De CocosUlei De Cocos
Semințe De InSemințe De In
10
Împingeți amestecul de in în ingredientele umede. Se amestecă până se omogenizează.&. Împingeți amestecul uscat în umed. Până se omogenizează. Apoi, pliați ultimul oțet de cidru de mere - este OK dacă este răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Semințe De InSemințe De In
11
Se toarnă amestecul în tava Bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
12
Coaceți la 350 de grade timp de 50-60 de minute sau până când blatul este barbotat și rumenit - folosiți testul scobitorii dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Lăsați să se răcească bine 20 de minute înainte de a încerca să scoateți tortul din tigaie. se lasă deoparte să se răcească.1
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Bateți împreună glazura de nucă de cocos. Puteți ajusta ingredientele de bază pentru a se potrivi oricât de subțiri sau groase vă place glazura. Rețineți că, deoarece utilizați ulei de nucă de cocos, glazura se va întări atunci când este răcită - deci este în regulă dacă pare apoasă sau uleioasă la turnarea peste tortul Bundt.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Se toarnă glazura peste tortul de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
16
Se servește cald și umed sau se răcește la frigider și se servește rece și untos.Bundting Fericit! Care este rețeta ta preferată de tort Bundt?Aveți nevoie de o tigaie Bundt? - >Tigăi De Tort Bundt
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional

Ingrediente

1Oreos dublu umplut2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte1parmezan rasceapăceapă1Oreos dublu umplutstropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu1Oreos dublu umplutînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare3Crustă: firimituri de biscuiți grahames de lapte de cocos rămas (sau lapte de soia)es de lapte de cocos rămas (sau lapte de soia)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei virgin de nucă de cocos, înmuiatulei virgin de nucă de cocos, înmuiat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei virgin de nucă de cocos, înmuiatulei virgin de nucă de cocos, înmuiat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsemințe de in + 1/2 cană apăsemințe de in + 1/2 cană apă2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte de cocos plin de grăsimelapte de cocos plin de grăsime81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteAcum, toată chestia asta cu tortul Bundt mi se pare un pic din anii 1950. Tocmai de aceea îmi place. Și există motive întemeiate pentru starea de spirit retro pe care o inspiră un tort BundtAcum, toată chestia asta cu tortul Bundt mi se pare un pic din anii 1950. Tocmai de aceea îmi place. Și există motive întemeiate pentru starea de spirit retro pe care o inspiră un tort Bundt1parmezan rassuc de lămâie (opțional)suc de lămâie (opțional)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr pudră organiczahăr pudră organic1pinchvârf de sare + 3 picături extract de vanilievârf de sare + 3 picături extract de vanilie1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr organiczahăr organic1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfulgi de nucă de cocos, neîndulcițifulgi de nucă de cocos, neîndulciți2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfulgi fini de nucă de cocos, neîndulcițifulgi fini de nucă de cocos, neîndulciți1parmezan ras(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină albă organicăfăină albă organică81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteȘi tendința Bundt continuă. Postarea mea este dovada acestui lucruȘi tendința Bundt continuă. Postarea mea este dovada acestui lucru
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista