Cocktail-Uri Cu Fructe De Mare Fumurii
Smoky fructe de mare cocktail-uri este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 99 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,13 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos chile îmbuteliat, semințe de coriandru, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cocktail-uri savuroase: acru picant pe bază de plante Umami Bitter Smoky Rich Strong / Giveaway și Q&A cu autorul, Supă De Fructe De Mare Afumate, și Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare).
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați cățelele de usturoi cu semințele de coriandru și fenicul, ardeiul roșu zdrobit, sarea și apa. Folosind un cojitor de legume, scoateți coaja de la lămâie și adăugați-o în oală. Înjumătățiți lămâia, strecurați-o în oală și adăugați jumătățile. Aduceți lichidul la fierbere și apoi fierbeți la foc mic timp de 15 minute.
Adăugați creveții și scoicile și fierbeți până se albesc, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine creveții și scoicile și transferați-le pe o farfurie mare. Lăsați aromatele pe fructele de mare. Acoperiți și refrigerați fructele de mare până la răcire, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Într-un castron mic, bateți sosul de chile cu hreanul pregătit, boia afumată și cele 2 linguri de suc de lămâie. Puneți sosul de cocktail afumat într-un castron mic de servire.
Alegeți orice aromă de pe creveți și scoici și aranjați fructele de mare pe platou sau în pahare individuale cu ghearele de crab.
Se servește cu sosul de cocktail.