Cocktail De Șampanie Cu Rodie-Ghimbir

Cocktail De Șampanie Cu Rodie-Ghimbir
Cocktailul de șampanie cu rodie-ghimbir este un fără gluten și vegan băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Un amestec de zahăr, suc de portocale, ghimbir gros și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cocktail De Șampanie-Rodie, Cocktail De Șampanie Cu Rodie, și Cocktail De Șampanie Cu Rodie.

Instrucțiuni

1
Se fierb primele 3 ingrediente într-o cratiță mică grea până când siropul se reduce la 1/3 cană, amestecând des, aproximativ 10 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă 4 lingurițe de sirop de rodie, 1 lingură de suc de portocale și 1/4 linguriță de Cointreau în fiecare dintre cele patru flauturi de șampanie de 6 uncii. Umpleți fiecare cu 2/3 cană de șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De RodieSirop De Rodie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
șampanieșampanie
CointreauCointreau

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista