Cocktail De Șampanie Cu Ghimbir

Cocktail De Șampanie Cu Ghimbir
Ginger Champagne Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 131 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Un amestec de pudră de cinci condimente, ghimbir cristalizat, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cocktail De Ghimbir Cu Șampanie, Cocktail De Șampanie Cu Rodie-Ghimbir, și Mireasa lui Frankenstein Cocktail-vanilie Blackberry Champagne Cocktail pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți ghimbirul, 2/3 cană de zahăr și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță mică. Reduceți la foc mic; gatiti pana cand lichidul se ingroasa pana la consistenta siropului de artar, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Sirop de tulpină; aruncați ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
3
Combinați pudra chineză cu cinci condimente și restul de 2 linguri de zahăr pe o farfurie superficială. Umeziți marginea flautelor de șampanie cu apă și înmuiați-le în zahăr. Aruncați 1 linguriță de ghimbir cristalizat și 1 anason stelat în fiecare pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Anason StelatAnason Stelat
șampanieșampanie
ZahărZahăr
ApăApă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4
Adăugați 1 lingură de sirop și aproximativ 3 uncii de șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
SiropSirop
5
Auto

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista