Cocktail De Creveți Prăjiți
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian hor d ' oeuvre? Cocteilul de creveți prăjiți ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 167 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți suc de lămâie, ulei de măsline, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de Cocktail Sriracha, Cocktail De Creveți Prăjiți, și Cocktail De Creveți Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Cojiți și devein creveții, lăsând cozile aprinse.
Așezați-le pe o tigaie cu ulei de măsline, sare și piper și întindeți-le în 1 strat. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute, doar până când este roz și ferm și gătit. Puneți deoparte să se răcească.
Pentru sos, combinați sosul de chili, ketchup, hrean, suc de lămâie, sos Worcestershire și sos fierbinte.
Serviți ca o baie cu creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.