Cocktail De Creveți La Grătar

Cocktail De Creveți La Grătar
Cocktail de creveți la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 312 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Creveți la grătar cu sos de Cocktail de roșii la grătar, Cocktail De Ceviche Cu Creveți La Grătar, și Cocktail De Creveți La Grătar Marinat.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele sosului de cocktail într-un castron mediu și dați-le la frigider timp de cel puțin 2 ore, dar de preferință peste noapte pentru ca aromele să se dezvolte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați toate ingredientele saramurii într-un castron mare și amestecați pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați lămâile în jumătate, stoarceți sucul în saramură și adăugați și lămâile întregi. Se amestecă usturoiul, urmat de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
SaramurăSaramură
SucSuc
GheațăGheață
4
Pentru fiecare dintre creveți, folosind un cuțit de tăiat, tăiați de-a lungul curbei spatelui creveților și îndepărtați vena, păstrând cojile intacte. Tăiați picioarele cu o foarfecă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
CuțitCuțit
5
Așezați creveții în saramură și dați-i la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SaramurăSaramură
6
Preîncălziți toate grătarele unui grătar de cărbune sau gaz bine uns la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți creveții din saramură și uscați ușor cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Într-un castron, aruncați creveții în uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Într-un castron separat, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie și arpagicul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați creveții pe grătar, închideți capacul și grătiți timp de 4 minute. Întoarceți pe a doua parte și grătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Scoateți de pe grătar și puneți imediat în vas cu amestecul de ulei de măsline, aruncând pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu sos de cocktail și pene de lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De CocktailSos De Cocktail
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BolBol
12
Bacsis: hreanul proaspăt este disponibil pe multe piețe și merită căutat. Dacă nu îl găsiți, sosul nu va avea acel pumn suplimentar, dar va avea totuși o aromă excelentă. Folosiți hrean îmbuteliat suplimentar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
SosSos
13
Retipărit cu permisiunea de la gratar grave: fum, Char, ungeti, &
14
Periați-vă drumul spre o Gătit excelentă în aer liber de Adam Perry Lang cu JJ Goode și Amy Vogler, 2009 Hyperion

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista