Cocktail de creveți Cinco De Mayo

Cocktail de creveți Cinco De Mayo
Cinco De Mayo Shrimp Cocktail este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 242 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de roșii de prune, pudră de chili, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Creveți picant cu dulce și Zesty Mango Salsa Cinco De Mayo Bowls, Cinco De Mayo, și Cinco De Mayo Guacamole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 10 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Acoperiți și răciți sosul până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aduceți 6 căni de apă la fiert; adăugați creveți și gătiți 2 până la 3 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Se răcește până la 24 de ore, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Amestecați avocado în sos; sosul de lingură uniform în 6 pahare de martini refrigerate sau boluri mici. Aranjați 5 creveți în jurul marginii fiecărui pahar; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se servește cu chipsuri de tortilla cu aromă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista