Cocktail cu pere și coniac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cocktailul cu pere și coniac. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă $2.01 pe portie. O porție conține 109 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coniac, ghimbir, răsuciri de coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brandy Alexander Cocktail, Plăcintă Cu Pere De Coniac, și Punch De Coniac Condimentat-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul.
Adăugați ghimbir. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Se strecoară amestecul de zahăr printr-o sită fină. Aruncați solidele. Răciți amestecul de zahăr 30 de minute sau până când este gata de utilizare.
Umpleți un agitator mare de martini pe jumătate plin cu gheață.
Adăugați amestecul de zahăr, sucul și coniacul; se agită până se răcește. Se strecoară 1/2 cană de amestec în fiecare din cele 10 pahare de martini.
Încingeți fiecare porție cu 1 răsucire de lămâie.