Cobbler Mixt De Fructe De Pădure

Cobbler Mixt De Fructe De Pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un Cobbler mixt de fructe de pădure. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, fructele de pădure, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cobbler Mixt De Fructe De Pădure, Cobbler Cu Fructe De Pădure Mixte, și Cobbler Mixt De Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați fructe de pădure în castron și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați amestecul de fructe de pădure într-un vas de copt de 2 litri de aproximativ 2" adâncime. Puneți deoparte la macerat în timp ce faceți aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Bateți 1 1/3 căni de făină, 1/4 cană de zahăr, praf de copt și sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați unt; folosind vârful degetelor, frecați untul până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Adăugați 1/2 cană de lapte și amestecați doar până se formează aluatul. Adunați aluatul într-o bilă și transferați-l pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor de 5 sau 6 ori, apoi bateți sau Rulați aluatul într-un dreptunghi de 9x6".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
RolaRola
4
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime, apoi transversal de 3 ori, formând 8 dreptunghiuri. Aranjați biscuiții la distanță de 1/2 " peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
FructeFructe
5
Ungeți blaturile ușor cu lapte și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
6
Coaceți până când fructele clocotesc și biscuiții sunt doar gătite și aurii peste tot, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se lasă să se răcească cel puțin 30 de minute; se servește cu înghețată de vanilie. Faceți înainte: Cizmarul poate fi făcut cu până la 3 ore înainte. Reîncălziți la 350 cm. dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista