Cobbler De Mere-Zmeură

Cobbler De Mere-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul de mere-zmeură. Această rețetă face 8 porții cu 160 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu mere, umplutură de plăcintă cu zmeură, cruste de plăcintă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Apple-Zmeură Cookie Cobbler, Plăcintă Cu Zmeură, și Cizmar de smochine și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.în vas de copt din sticlă pătrat de 8 sau 9 inci (2 litri), lingurați atât umpluturile de plăcintă, cât și ghimbirul; se amestecă ușor pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Scoateți crusta de plăcintă din pungă; așezați plat pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Tăiați crusta în benzi late de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Așezați jumătate din benzi, la aproximativ 1/2 inch distanță, pe amestecul de umplere. Țeseți o bandă transversală prin centru, pliind mai întâi fiecare altă bandă a primului strat de benzi. Continuați să țeseți benzi încrucișate cu a doua jumătate a benzilor, plierea înapoi a benzilor alternative înainte de a adăuga fiecare bandă încrucișată, până când zăbrele este completă. Tăiați capetele după cum este necesar.
5
Perie crusta cu lapte; se presara cu zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este maro aurie. Se răcește cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista