Cobbler De Mere-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul de mere-zmeură. Această rețetă face 8 porții cu 160 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu mere, umplutură de plăcintă cu zmeură, cruste de plăcintă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Apple-Zmeură Cookie Cobbler, Plăcintă Cu Zmeură, și Cizmar de smochine și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.în vas de copt din sticlă pătrat de 8 sau 9 inci (2 litri), lingurați atât umpluturile de plăcintă, cât și ghimbirul; se amestecă ușor pentru a se amesteca bine.
Scoateți crusta de plăcintă din pungă; așezați plat pe scândură.
Tăiați crusta în benzi late de 1/2 inch.
Așezați jumătate din benzi, la aproximativ 1/2 inch distanță, pe amestecul de umplere. Țeseți o bandă transversală prin centru, pliind mai întâi fiecare altă bandă a primului strat de benzi. Continuați să țeseți benzi încrucișate cu a doua jumătate a benzilor, plierea înapoi a benzilor alternative înainte de a adăuga fiecare bandă încrucișată, până când zăbrele este completă. Tăiați capetele după cum este necesar.
Perie crusta cu lapte; se presara cu zahar.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este maro aurie. Se răcește cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.