Cobbler De Afine-Piersici

Cobbler De Afine-Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cobblerul de afine-piersici. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, lapte, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cizmar Cu Piersici Și Afine, Peach Blueberry Cobbler, și Cobbler De Piersici Și Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, amestecați ingredientele amestecului de fructe; lăsați să stea 10 minute pentru a permite zahărului să tragă sucuri din piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Transferați în vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Coaceți descoperit aproximativ 10 minute sau până când fructele clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți cu 10 până la 12 minute mai mult sau până când se înfundă în jurul marginilor (fructele trebuie să fie fierbinți la mijloc, astfel încât toppingul de biscuiți se coace complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele pentru topping de biscuiți, cu excepția a 2 lingurițe de lapte și zahăr grosier până se formează aluat ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aruncați aluatul cu 6 linguri pe amestecul cald de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FructeFructe
8
Ungeți aluatul cu 2 lingurițe de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
9
Se presară cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
10
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când biscuiții sunt maro auriu și fundul biscuitului central nu mai este aluat. Se răcește 10 minute pe suportul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista