Cobbler Cu Coaste Scurte

Cobbler Cu Coaste Scurte
Scurt Cobbler coaste ar putea fi doar Sudul rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de dafin, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 90%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri Cu Coaste Scurte, Ragu Cu Coaste Scurte, și Coaste Scurte Bourguignonne.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați 1/2 cană de făină, 3/4 linguriță de sare și piper. Înmuiați coastele scurte în amestecul de făină pentru a acoperi toate părțile; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un cuptor olandez rezistent la cuptor, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu. Carne de vită brună în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa, morcovul tocat și țelina; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă pasta de roșii și făina rămasă până se omogenizează. Se amestecă treptat stocul și vinul până se omogenizează. Întoarceți carnea de vită în tigaie; amestecați condimentul de pasăre, frunza de dafin și sarea rămasă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți, acoperit, 1-3 / 4 ore. Se amestecă ceapa perlată și bucățile de morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Coaceți, acoperit, cu 30-45 de minute mai mult sau până când carnea de vită și ceapa sunt fragede. Degresați grăsimea și îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Într-un castron mic, amestecați amestecul de biscuiți și laptele doar până se formează un aluat moale. Aruncați cu puțin 1/4 căni peste amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, OpționalSirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Coaceți, neacoperit, cu 40-45 de minute mai mult sau până când toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Se presara cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriide sud
Revista