Somon la grătar cu ierburi și unt compus din lămâie Meyer
Somon la gratar cu plante medicinale și Meyer lamaie compus unt este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 571 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lămâie, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu unt compus de lămâie-piper, Somon la grătar cu sos de unt de lămâie, și Halibut la grătar cu salată de ierburi și salsa de măsline Meyer Lemon-green pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați untul, coaja, ierburile și usturoiul.
Se amestecă până când totul este bine amestecat. Condimentează, după gust, cu sare. Dacă utilizați imediat, păstrați untul la temperatura camerei. Dacă faceți înainte, Rezervați la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Scoateți somonul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Se condimentează cu sare și se acoperă cu ulei de măsline.
Ungeți și ungeți grătarul.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătarul curat, preîncălzit. După 2 până la 3 minute, rotiți somonul cu 90 de grade pentru a crea urme de grătar încrucișate pe pielea somonului. Gatiti somonul inca 3-4 minute. Pe măsură ce somonul gătește, se va transforma de la portocaliu translucid la roz opac.
Întoarceți somonul și gătiți încă 2 până la 3 minute. Dacă somonul începe să ardă sau flăcările se aprind, mutați peștele într-o parte mai rece a grătarului.*
Scoateți din grătar și acoperiți cu untul compus la temperatura camerei. Untul ar trebui să acționeze ca un sos și să se topească și să acopere somonul la grătar.
* Sfat: este o regulă generală pentru a găti pește pentru 8 minute per inch de grosime. Îmi place somonul gătit la aproximativ mediu, așa că îl gătesc pe al meu puțin mai puțin.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.