Coastele scurte în stil coreean ale lui Max și Eli Sussman
Coastele scurte în stil coreean ale lui Max și Eli Sussman ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 8.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 180g de grăsime, și un total de 2189 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de orez, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 50 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Coaste Scurte În Stil Coreean, Coaste Scurte În Stil Coreean, și Coaste scurte pentru grătar în stil coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați sosul de soia, 1 cană de apă, oțeturile, zahărul brun, sriracha și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sriracha
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ceapa galbenă, ceapa verde și usturoiul și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapă Galbenă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați coastele scurte și întoarceți-le pentru a acoperi bine cu marinada. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la frigider cel puțin 12 ore sau, de preferință, 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Tapetați o foaie de copt mare, rezistentă, cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
5
Scoateți coastele din marinată și scuturați ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu Grosier
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Așezați pe foaia de copt pregătită și lăsați să ajungă la temperatura camerei (Acest lucru ar putea dura până la o oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Preîncălziți broilerul. Fierbeți coastele până când suprafața cărnii începe să se caramelizeze, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Scoateți din broiler, întoarceți-vă, glisați înapoi sub broiler și fierbeți până la fiert, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Scoateți din broiler și serviți imediat cu orez, sos hoisin și sriracha suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Sriracha
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper