Coaste scurte înăbușite cu melasă

Coaste scurte înăbușite cu melasă
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 45 de minute de petrecut în bucătărie, coaste scurte înăbușite cu melasă ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 590 de calorii, 46 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. Pentru 4,37 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, sare și piper, ulei de sâmburi de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Coaste scurte înăbușite, nu atât de scurte, cu tocană de ciupercă de la A New Turn in the South, Coaste scurte de melasă de Magpie și Coaste scurte înăbușite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Cimbru Proaspăt Tocate, Desprinse Din 3 Sau 4 Crenguțe Mari1 Lingură Frunze De Cimbru Proaspăt Tocate, Desprinse Din 3 Sau 4 Crenguțe Mari
2
Ungeți ardeiul gras cu ulei de sâmburi de struguri (rezervând restul de ulei) și prăjiți la cuptor până se carbonizează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
3 Linguri De Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)3 Linguri De Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
Echipamente pe care le vei folosi
(1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)(1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
3
Scoateți din cuptor și puneți într-un recipient acoperit sau într-o pungă de plastic pentru a transpira. Lăsați căldura cuptorului să scadă la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Rosu, Tulpinile Si Semintele Indepartate1 Ardei Gras Rosu, Tulpinile Si Semintele Indepartate
Ardeiul Gras Rosu, Tulpinile Si Semintele IndepartateArdeiul Gras Rosu, Tulpinile Si Semintele Indepartate
4
Condimentați coastele scurte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
5
Încălzește restul de 2 linguri de ulei de sâmburi de struguri într-o tigaie mare cu capac. Se prăjesc coastele scurte pe toate părțile și se scot pe un platou utilitar. În aceeași tigaie, căliți țelina, morcovii și ceapa până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați supa de vită, pasta de roșii, melasa, rozmarinul și cimbru și amestecați pentru a se combina. Întoarceți coastele scurte în tavă, acoperiți cu un capac sau folie și fierbeți la 350 de grade F până când carnea cade din os, aproximativ 1 până la 1 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De VităCarne De Vită
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Gât De PuiGât De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
În timp ce coastele se înălță, curățați ardeiul gras copt și tăiați julienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
8
Nu uitați să folosiți o mănușă de cuptor când scoateți tava din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți carnea și oasele de coastă pe un platou utilitar. Se strecoară sucurile din tigaie într-un castron și apoi se pun la loc în tigaie la foc mediu-înalt. Creați o suspensie amestecând 2 linguri de apă într-un castron mic de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Bateți suspensia în sucul din tigaie și lăsați amestecul să se îngroașe.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Aranjați carnea de coastă pe un platou și puneți peste sos cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
12
Se ornează cu ardei prăjiți tăiați julien și se presară cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista