Coaste scurte înăbușite este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 1122 calorii, 39G de proteine, și 92g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.44 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căței de usturoi, coajă de portocală, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Coaste Scurte Înăbușite, și Coaste Scurte Înăbușite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se usucă coastele scurte și se condimentează cu sare și piper. Într-un ceainic greu de 6 litri, încălziți uleiul la foc moderat, până la cald, dar nu fumați, și coaste maronii în loturi, transferând cu clești într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(mequite, Hickory Sau Arin)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați ceapa tocată în ceainic și gătiți la foc moderat, amestecând, până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați vin, roșii, bulion, sos Worcestershire, coajă, rozmarin și sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați coaste, inclusiv orice sucuri care s-au acumulat în castron și fierbeți, acoperite, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați ceapa perlată și morcovii, amestecând și împingând în jos pentru a vă asigura că sunt acoperite de lichid și fierbeți, acoperite, 3 1/2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Transferați carnea, ceapa perlată și morcovii cu o lingură pliată într-un castron mare. Reduceți lichidul de braising, dacă este necesar. Întoarceți carnea și legumele la ibric și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se încălzește. Tocană poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită neacoperită înainte de răcire acoperită. Reîncălziți tocană, adăugând apă după cum este necesar pentru sosul subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Serviți tocană presărată cu pătrunjel. Sugestie de vin: California Syrah-Edmunds St. John, California;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.