Coaste scurte învelite în frunze de smochin cu Mission Fig Black Mole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte învelite în frunze de smochin cu Mission Fig Black Mole. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.74 pe portie. O porție conține 1043 calorii, 16g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scurt, folosiți 4 bucăți frunze de banană, crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Newtoni De Smochine De Casă, Crostini De Smochine La Cuptor, și Paleo Migdale Fig Quickbread.
Instrucțiuni
1
Coaste de gătit: Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți coaste într - un cuptor larg rezistent la 5 până la 6 qt. oală cu ceapă, usturoi, cimbru, rozmarin, frunze de dafin, sare și suficientă apă (aproximativ 1 qt.) pentru a acoperi aproape carnea. Acoperiți oala și coaceți 1 oră. Întoarceți coastele, reduceți cuptorul la 300, apoi coaceți, acoperit, până când furculița este fragedă, încă aproximativ 3 ore. Descoperiți și lăsați carnea să stea în lichid până se răcește suficient pentru a fi manipulată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Rozmarin
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Apă
Carne
Coaste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, faceți mole: într-o cratiță mică, gătiți vin și 2 linguri. oțet la foc mediu-mare până se reduce la 1/2 cană, 10 până la 14 minute. Se amestecă smochine, sos de alunițe, 1 lingură. melasă și 1/2 cană bulion. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic, amestecând des, până când smochinele sunt fragede când sunt străpunse, 50 de minute. Puneți deoparte până la 1 oră sau răciți până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Oțet
Bulion
Sos
Smochine
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Gatiti frunzele de smochin intr-o oala medie cu apa clocotita pana cand sunt flexibile, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgere.
6
Transferați coastele pe o placă. Glisați oasele din carne și aruncați. Tăiați și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Coaste
7
Așezați 4 frunze de smochin pe o suprafață de lucru, cu vena în sus. Centrați o coastă scurtă pe fiecare frunză. Înfășurați frunzele peste coaste, începând de jos și înfășurând marginile; dacă este necesar, adăugați o a doua frunză la fiecare pentru a acoperi carnea. Puneți pachetele pliate cu fața în jos într-o tigaie unsă puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Coaste
Folie
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți pachetele până când carnea ajunge la 145 în centru pe un termometru cu citire instantanee, 25 până la 30 de minute. Slăbiți din tigaie cu o spatulă, tăiați frunzele deschise în centrul pachetelor și pliați marginile din spate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
10
Între timp, reîncălziți alunița la foc mic, amestecând; dacă este necesar, adăugați mai mult bulion, astfel încât alunița să poată fi turnată. Reglați condimentele cu mai mult oțet sau melasă. Pentru a servi, setați pachetele pe plăci. Puneți niște alunițe peste carne și aranjați smochine lângă coaste. Împrăștia chipsuri, niburi de cacao și pepitas deasupra și servește cu alunița rămasă și mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De Cacao
Condimente
Melasă
Semințe De Dovleac
Oțet
Bulion
Cartofi Prăjiți
Smochine
Carne
Coaste
Sare
11
* Cereți unui măcelar să taie coaste la dimensiune. Cumpărați frunze de banană la piețele Latino (sau folosiți frunze de smochin de grădină). Găsiți negrul aluniței la piețele Latino sau la oaxacanfoods.com (sau folosiți sos sau pastă maro mole poblano, găsită la magazinele alimentare bine aprovizionate). Ia-nibs cacao pe amazon.com
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.