Coaste scurte la grătar cu ananas la grătar și sos de ananas-Habanero

Coaste scurte la grătar cu ananas la grătar și sos de ananas-Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte la grătar cu ananas la grătar și sos de ananas-Habanero. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1263 calorii. Mergeți la magazin și ridicați busuiocul thailandez, uleiul de canolan, anasonul stelar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți De Ananas Picant Habanero La Grătar, Coaste scurte la grătar cu sos Balsamic, și Spice frecat la gratar American Bison coaste scurte cu miere de portocale Chipotle sos BBQ.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Ungeți ananasul cu ulei și grătați până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Puneți sucul de ananas într-o cratiță medie la foc mare. Faceți câteva fante în habanero cu un cuțit de decojit și adăugați la suc împreună cu bețișoarele de scorțișoară, anasonul stelar, busuiocul thailandez și zahărul brun. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana se ingroasa si se reduce la aproximativ 1 cana. Se strecoară și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Ungeți coastele scurte cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați pe ambele părți până când sunt ușor carbonizate și fragede. Farfurie cu ananas (folosind 2 sferturi din ananasul la grătar) și stropiți cu sos de ananas și ulei roșu de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De ChiliUlei De Chili
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Încălziți o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ardeii iute și prăjiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Scoateți, lăsați să se răcească ușor și tocați grosier.
9
Combinați ardeii iute, uleiul și sarea într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista