Coaste scurte fierte în Port cu ghimbir și anason stelat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte cu ghimbir și anason stelat. Această rețetă face 4 porții cu 1451 calorii, 51G de proteine, și 121G de grăsime fiecare. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână coaste scurte de vită, boabe de piper, anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anason stelat și pui fiert cu ghimbir, Coaste Scurte Fierte Cu Sos De Vin Porcini-Port, și Coaste Scurte Cu Ghimbir Și Anason Stelarreteta De Carte De Bucate.
Instrucțiuni
1
Clătiți coastele și uscați-le; tăiați și aruncați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Presărați coaste ușor peste tot cu sare și piper și puneți-le într-un singur strat, cu oasele în jos, într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când carnea începe să se rumenească, 15 până la 20 de minute. Cu clești, întoarceți coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și ghimbirul în tigaie în jurul coastelor, apoi amestecați pentru a acoperi cu grăsime în tigaie și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți până când coastele sunt bine rumenite și legumele încep să se rumenească, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, înfășurați boabe de piper, anason stelat, băț de scorțișoară și 2 crenguțe de rozmarin într-un strat dublu de pânză de brânză, pătrat de 10 inci; cravată închisă cu sfoară grea de bumbac. Pentru tigaie, adăugați bulion, suc de mandarină, port și pachet de condimente. Se amestecă ușor pentru a se amesteca și racla biți rumenite gratuit. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, Tocat
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Port
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore. Descoperiți tigaia și aruncați pachetul de condimente. Cu clești, transferați coastele într-un platou cu margini; acoperiți și păstrați cald într-un cuptor de 200. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se fierbe la foc mare, amestecând des, până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați felii de mandarină și gătiți doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
9
Se toarnă sosul peste coaste pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)
10
Se ornează cu crenguțele de rozmarin rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.