Coaste scurte fierte în Port cu ghimbir și anason stelat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte cu ghimbir și anason stelat. Această rețetă face 4 porții cu 1451 calorii, 51G de proteine, și 121G de grăsime fiecare. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână coaste scurte de vită, boabe de piper, anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anason stelat și pui fiert cu ghimbir, Coaste Scurte Fierte Cu Sos De Vin Porcini-Port, și Coaste Scurte Cu Ghimbir Și Anason Stelarreteta De Carte De Bucate.
Instrucțiuni
Clătiți coastele și uscați-le; tăiați și aruncați excesul de grăsime.
Presărați coaste ușor peste tot cu sare și piper și puneți-le într-un singur strat, cu oasele în jos, într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când carnea începe să se rumenească, 15 până la 20 de minute. Cu clești, întoarceți coastele.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și ghimbirul în tigaie în jurul coastelor, apoi amestecați pentru a acoperi cu grăsime în tigaie și întindeți nivelul.
Coaceți până când coastele sunt bine rumenite și legumele încep să se rumenească, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Între timp, înfășurați boabe de piper, anason stelat, băț de scorțișoară și 2 crenguțe de rozmarin într-un strat dublu de pânză de brânză, pătrat de 10 inci; cravată închisă cu sfoară grea de bumbac. Pentru tigaie, adăugați bulion, suc de mandarină, port și pachet de condimente. Se amestecă ușor pentru a se amesteca și racla biți rumenite gratuit. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore. Descoperiți tigaia și aruncați pachetul de condimente. Cu clești, transferați coastele într-un platou cu margini; acoperiți și păstrați cald într-un cuptor de 200. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se fierbe la foc mare, amestecând des, până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Adăugați felii de mandarină și gătiți doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Se toarnă sosul peste coaste pe platou.
Se ornează cu crenguțele de rozmarin rămase.
Se adaugă sare și piper după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.