Coaste scurte fierte cu muștar din cereale integrale
Coaste scurte fierte cu muștar din cereale integrale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1069 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 4.76 pe portie. Dacă aveți la îndemână un recipient de 6 1/2 uncii demiglace în 3 căni de apă, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piper Negru Și Muștar Coaste Scurte Fierte, Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu mustar Dijon, și Coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți vinul la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se adaugă morcovii, prazul, usturoiul, pătrunjelul și crenguțele de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Lasă marinada să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Întindeți coastele scurte într-un vas mare de copt superficial într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se toarnă marinada peste coaste, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți coastele scurte din marinată. Se strecoară marinada, rezervând separat lichidul și legumele. Aruncați crenguțele de plante și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8
Condimentați coastele cu sare și piper și dragați-le în făină. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați jumătate din coaste și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
10
Transferați coastele într-o tigaie mare. Rumeniti coastele ramase in restul de 2 linguri de ulei si adaugati-le in tigaia de prajit intr-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Se toarnă toată tigaia, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați legumele rezervate și gătiți la foc mare până începe să se rumenească, aproximativ 4 minute. Puneți legumele peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(mequite, Hickory Sau Arin)
13
Adăugați marinada în tigaie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Se toarnă marinada peste coaste și se adaugă bulionul de vițel. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 3 ore, sau până când carnea este foarte fragedă și aproape că cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Transferați coastele într-un vas mare de copt. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Strecurați sucurile de gătit într-o cratiță mare și îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
17
Bateți muștarul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
18
Se toarnă sosul peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)
19
Întoarceți coastele la cuptor și coaceți timp de 30 de minute.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.