Coaste scurte fierte cu muștar din cereale integrale
Coaste scurte fierte cu muștar din cereale integrale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1069 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 4.76 pe portie. Dacă aveți la îndemână un recipient de 6 1/2 uncii demiglace în 3 căni de apă, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piper Negru Și Muștar Coaste Scurte Fierte, Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu mustar Dijon, și Coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți vinul la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se adaugă morcovii, prazul, usturoiul, pătrunjelul și crenguțele de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Lasă marinada să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Întindeți coastele scurte într-un vas mare de copt superficial într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă marinada peste coaste, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți coastele scurte din marinată. Se strecoară marinada, rezervând separat lichidul și legumele. Aruncați crenguțele de plante și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
8
Condimentați coastele cu sare și piper și dragați-le în făină. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați jumătate din coaste și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
10
Transferați coastele într-o tigaie mare. Rumeniti coastele ramase in restul de 2 linguri de ulei si adaugati-le in tigaia de prajit intr-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
11
Se toarnă toată tigaia, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați legumele rezervate și gătiți la foc mare până începe să se rumenească, aproximativ 4 minute. Puneți legumele peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(mequite, Hickory Sau Arin)
13
Adăugați marinada în tigaie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Se toarnă marinada peste coaste și se adaugă bulionul de vițel. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 3 ore, sau până când carnea este foarte fragedă și aproape că cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Transferați coastele într-un vas mare de copt. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
16
Strecurați sucurile de gătit într-o cratiță mare și îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
17
Bateți muștarul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
18
Se toarnă sosul peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(mequite, Hickory Sau Arin)
19
Întoarceți coastele la cuptor și coaceți timp de 30 de minute.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.