Coaste Scurte De Vin Roșu Cu Aragaz Lent

Coaste Scurte De Vin Roșu Cu Aragaz Lent
Nevoie de o curs principal fără lactate? Coaste scurte de vin roșu cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 10,46 USD pe porție. O porție conține 1582 calorii, 56G de proteine, și 103G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați short, sage, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este super. Încercați Coaste scurte cu aragaz lent în vin roșu, Vin Roșu Rodie Aragaz Lent Coaste Scurte, și Coaste scurte pentru grătar cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui aragaz lent, combinați ceapa, usturoiul, morcovii, păstârnacul, ciupercile, roșiile și salvia. Condimentează coastele scurte cu 1 1/2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper și cuibărește-le printre legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
PăstârnacPăstârnac
TomateTomate
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Adăugați vinul. Setați aragazul lent la mare și gătiți până când carnea este fragedă și cade din oase, 8-9 ore. Folosind o lingură mare, îndepărtați excesul de grăsime și aruncați. Împărțiți coastele și legumele între boluri individuale și lingurați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
CarneCarne
CoasteCoaste
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 300 F. urmați rețeta de mai sus folosind un cuptor olandez sau o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
2
Coaceți, acoperit, până când carnea este fragedă și cade din oase, 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista