Nevoie de o curs principal fără lactate? Coaste scurte de vin roșu cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 10,46 USD pe porție. O porție conține 1582 calorii, 56G de proteine, și 103G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați short, sage, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este super. Încercați Coaste scurte cu aragaz lent în vin roșu, Vin Roșu Rodie Aragaz Lent Coaste Scurte, și Coaste scurte pentru grătar cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui aragaz lent, combinați ceapa, usturoiul, morcovii, păstârnacul, ciupercile, roșiile și salvia. Condimentează coastele scurte cu 1 1/2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper și cuibărește-le printre legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Legume
Ciuperci
Păstârnac
Tomate
Morcov
Usturoi
Ceapă
Piper
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Adăugați vinul. Setați aragazul lent la mare și gătiți până când carnea este fragedă și cade din oase, 8-9 ore. Folosind o lingură mare, îndepărtați excesul de grăsime și aruncați. Împărțiți coastele și legumele între boluri individuale și lingurați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Carne
Coaste
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
1
Încălziți cuptorul la 300 F. urmați rețeta de mai sus folosind un cuptor olandez sau o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Cuptor
2
Coaceți, acoperit, până când carnea este fragedă și cade din oase, 4 ore.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.