Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte cu aragaz lent în vin roșu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 728 calorii, 26g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bulion de vită, coaste scurte de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Vin Roșu Rodie Aragaz Lent Coaste Scurte, Coaste Scurte Cu Aragaz Lent, și Coaste Scurte Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați coaste de vită; se presară sare și piper. Gatiti 4 pana la 6 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaste De Vită
3
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, așezați roșiile, ceapa și pasta de roșii; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pasta De Tomate
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Adăugați coaste, vin, bulion și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Bulion
Coaste
Vin
5
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-9 ore.
6
Scoateți coastele și oasele din aragaz; acoperiți coastele pentru a vă încălzi. Aruncați oasele. Scoateți orice grăsime din amestec în aragaz. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb; se amestecă în amestec în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti cu 10 pana la 15 minute mai mult sau pana cand sosul se ingroasa.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.