Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala

Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala
Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala durează aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 10,21 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 63G de proteine, 126g de grăsime, și un total de 1491 calorii. 366 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arrowroot, friptură de coaste de vită, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala, Prime Rib cu Marsala-sos de ciuperci, și Roast Prime Rib cu cimbru au Jus.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru carnea de vită: lăsați carnea de vită să stea la temperatura camerei înainte de prăjire, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă cimbru, sare, piper și usturoi într-un castron mic. Faceți fante lungi de 1 inch, adânci de 1/2 inch pe toată carnea folosind un cuțit de tăiat. Frecați amestecul de usturoi în fante și pe restul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
CarneCarne
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
5
Așezați carnea, cu partea grasă în sus, într-o tigaie de prăjire superficială. Prăjiți timp de 45 de minute. Acoperiți carnea cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru pentru carne introdus direct în centrul cărnii înregistrează 145 de grade F pentru mediu-rar, 65 până la 75 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Așezați friptura pe o foaie de copt și cort cu folie. Se lasă să se odihnească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Combinați orice sucuri din carnea odihnită cu bulionul, marsala, săgeata și cimbru într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
BulionBulion
CimbruCimbru
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți untul până se omogenizează și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă sosul într-un ulcior de servire. Feliați friptura în felii groase de 1/2 inch și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Prime Rib funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Seaglass ros euro de Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Trandafir de Pinot Noir
Trandafir de Pinot Noir
O reflectare frumoasă a terroir-ului de coastă curat din județul Monterey, Ros euro se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șirămășina coaptă este echilibrată prin aciditate răcoritoare și un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechându-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri cu pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista