Coaste Picante De Piper Dr
Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 167 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coaste de porc pentru copii, muștar brun, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaste Picante De Piper Dr, Dr Pepper Ribs, și Dr Pepper Ribs.
Instrucțiuni
Pregătiți marinada fierbând ușor primele 6 ingrediente într-o cratiță medie până la reducere și grosime, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească complet. Împărțiți în două recipiente și refrigerați un recipient pentru mai târziu.
Așezați coaste pe o foaie mare de copt tapetată cu folie grea.
Ungeți jumătate de marinată pe toate coastele de pe ambele părți. Se acoperă cu folie și se dă la frigider timp de 8 ore pentru a se marina. Când sunteți gata să gătiți coastele, Preîncălziți cuptorul la 275 de grade.
Așezați tigaia, încă acoperită cu folie, în cuptor timp de 2 ore.
Scoateți folia și creșteți temperatura la 30
Folosind cealaltă jumătate a sosului, periați un alt strat generos pe toate coastele. Întoarceți tigaia la cuptor și continuați să gătiți încă 30 până la 40 de minute, perindând pe un alt strat de sos în timp ce gătește.
Scoateți coastele când sunt fragede cu furculița (continuați să gătiți până când sunt). Feliați și serviți!