Coaste la spate pentru bebeluși la grătar cu sos picant de grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste pentru copii la grătar cu sos picant de grătar. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 24 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 185 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc, sos de piper, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Cola, Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Mojo, și Coaste afumate pentru copii cu sos de grătar Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Tăiați coastele în bucăți de servire; se presară sare și piper.
Așezați coastele în tigaie de 15x10x1 inch. Acoperiți cu folie; coaceți aproximativ 2 ore și 30 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați ingredientele sosului.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 15 minute, amestecând ocazional.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului.
Așezați carnea de porc pe partea neîncălzită a grătarului cu gaz cu două arzătoare sau peste tigaia de picurare pe grătarul cu cărbune. (Dacă utilizați un grătar cu gaz cu un singur arzător, gătiți la foc mic.) Acoperiți grătarul; gatiti 15-20 de minute, periand cu sos la fiecare 5 minute, pana cand carnea de porc nu mai este roz si carnea incepe sa se indeparteze de oase. Aruncați orice sos rămas.