Coaste dulci și lipicioase
Coaste dulci și lipicioase este o rețetă fără lactate, cu 15 porții. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 358 de calorii, 18 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 35 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită 1 clementină, suc de lămâie, sos de afine și sos chili. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Coastele de porc dulci lipicioase, Coastele lipicioase dulci și calde și Coastele lipicioase dulci Homestyle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune toate ingredientele într-o pungă mare de congelator și amestecă bine. Sigilați punga și așezați-o pe o farfurie, astfel încât să se întindă.
Transferați punga la frigider și lăsați peste noapte la marinat.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Scoateți coastele din frigider și transferați-le din punga pentru congelator într-o tavă și acoperiți-le lejer cu folie de aluminiu.
Transferați tava de friptură la cuptor. Gătiți coastele la cuptor timp de 1 oră, răsturnându-le după 30 de minute.
Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F (200 de grade C) și scoateți folia din tava de prăjire. Gătiți încă 15 până la 30 de minute sau până când coastele sunt lipicioase și gătite.
Pentru a servi, asezati coastele pe o farfurie mare de servire.