Coaste Dulci De Caise-Ananas

Coaste Dulci De Caise-Ananas
Această rețetă servește 6 și costă 2 cenți pe porție. O porție conține 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaste pentru copii, frecare pentru coaste, condimente lichide pentru coaste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, și Coaste Delicioase De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați membrana subțire din spatele fiecărei plăci tăind-o și apoi trăgând-o. (Acest lucru va face coastele mai fragede.) Aplicați cu generozitate frecarea uscată a coastelor pe ambele părți ale coastelor, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la 250 de căldură (scăzută); lăsați cealaltă parte neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați plăcile, părțile cărnii în sus, peste partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute, menținând temperatura în interiorul grătarului între 225 și 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți plăcile de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați fiecare placă, cu carnea în jos, pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă. (Folia trebuie să fie suficient de mare pentru a înfășura complet placa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se toarnă 1/2 cană de condimente lichide cu coaste peste fiecare placă. Înfășurați bine fiecare placă în folie. Întoarceți plăcile pe partea neluminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Îndepărtați plăcile; desfaceți și aruncați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Periați glazura dulce pentru grătar pe ambele părți ale plăcilor. Plăci de grătar, acoperite cu capac de grătar, pe partea neluminată a grătarului 15 minute sau până la caramelizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista