Coaste Dulci De Caise-Ananas
Această rețetă servește 6 și costă 2 cenți pe porție. O porție conține 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaste pentru copii, frecare pentru coaste, condimente lichide pentru coaste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, și Coaste Delicioase De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați membrana subțire din spatele fiecărei plăci tăind-o și apoi trăgând-o. (Acest lucru va face coastele mai fragede.) Aplicați cu generozitate frecarea uscată a coastelor pe ambele părți ale coastelor, apăsând ușor pentru a adera.
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la 250 de căldură (scăzută); lăsați cealaltă parte neluminată.
Așezați plăcile, părțile cărnii în sus, peste partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute, menținând temperatura în interiorul grătarului între 225 și 25
Scoateți plăcile de pe grătar.
Așezați fiecare placă, cu carnea în jos, pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă. (Folia trebuie să fie suficient de mare pentru a înfășura complet placa.)
Se toarnă 1/2 cană de condimente lichide cu coaste peste fiecare placă. Înfășurați bine fiecare placă în folie. Întoarceți plăcile pe partea neluminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 1 oră.
Îndepărtați plăcile; desfaceți și aruncați folia.
Periați glazura dulce pentru grătar pe ambele părți ale plăcilor. Plăci de grătar, acoperite cu capac de grătar, pe partea neluminată a grătarului 15 minute sau până la caramelizare.