Coaste Din Spate De Porc În Stil Kansas City
Kansas City stil de porc înapoi coaste este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, boia de ardei, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Kansas City Stil Copil Înapoi Coaste Asociat Cu Noduros Cap Autentic Vin Negru, Coaste De Porc În Stil Kansas City, și Coaste În Stil Kansas City.
Instrucțiuni
Într-un borcan cu capac etanș, combinați zahărul, boiaua, sarea condimentată, pudra de chili, piperul negru, sarea de țelină, pudra de ceapă, pudra de usturoi, Salvia măcinată și muștarul uscat.
Puneți capacul pe borcan și agitați borcanul pentru a combina bine. Puneți condimentele deoparte. Face aproximativ 1 1/2 cani.
Într-o cratiță mică la foc mic, amestecați sosul de grătar și mierea.
Se încălzește, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Puneți glazura de grătar deoparte, păstrați-o caldă sau la temperatura camerei înainte de utilizare. (Dacă depozitați mai mult de 2 ore, acoperiți și refrigerați. Reîncălziți ușor înainte de utilizare).
Se usucă coastele cu prosoape de hârtie și se condimentează generos cu frecare de condimente, folosind aproximativ 4-6 linguri pentru fiecare placă de coaste. Grătiți la foc indirect într-un grătar acoperit sau fumător timp de 1 1/2 până la 2 ore. Întoarceți coastele o dată în timpul gătitului, cam la jumătatea drumului. Coastele se fac atunci când carnea este foarte fragedă (introduceți un cuțit între coaste pentru a determina); se vor despărți destul de ușor. Cu aproximativ 20 de minute înainte ca coastele să fie gata, ungeți puternic cu glazură pentru grătar. Dacă vă plac coastele foarte lipicioase, ungeți din nou cu 10 minute înainte de a le scoate de pe grătar.