Coaste de vită cu sos de portocale și boia afumată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 2 și costă $2.15 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, concentrat de suc de portocale, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel prăjite la foc cu boia afumată-sos BBQ portocaliu, Coaste de spate afumate cu ardei și Ancho-frecat, și Coaste de vită cu sos BBQ portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mic). Amestecați primele 4 Ingrediente, 1 lingură de boia și 1 1/4 lingurițe de chimen într-un castron mediu. Sos de sezon cu sare și piper.
Transferați jumătate de sos în ulcior mic și rezervați.
Presărați coaste pe toate părțile cu boia, chimen, sare și piper. Grătar 20 de minute, întorcându-se ocazional.
Periați coastele cu o parte din sos din castron. Grill până ușor carbonizate și fierte la mediu-rare, periaj cu sos rămas în castron, aproximativ 15 minute.
Transferați coastele pe platou.
Stropiți cu o parte din sosul rezervat în ulcior și presărați sare și piper; treceți sosul rămas.