Coaste De Unt De Mere Fumurii

Coaste De Unt De Mere Fumurii
Smoky Apple unt coaste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 741 calorii, 66g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.48 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr brun, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste De Unt De Mere Cu Aragaz Lent, Coaste Fumurii, și Coaste Fumurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați coaste cu sare și piper. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, așezați coaste. Acoperiți cu felii de ceapă. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; se toarnă peste coaste și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
3
Scoateți coastele din aragaz; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
4
Se toarnă sucuri din aragaz prin strecurătoare în cratiță de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la mediu. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Serviți sosul cu coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista