Coaste De Porc La Grătar

Coaste de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 782 calorii, 63G de proteine, și 34G de grăsime. 104 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sos de chili, coaste de porc cărnoase, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Coaste De Porc La Grătar, Coaste De Porc La Grătar, și Coaste De Porc La Grătar Cu Mure Lipicioase.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru coaste: într-o cratiță medie, combinați sosul de soia, zahărul brun, melasa, sarea și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Puneți coastele într-o pungă de copt mare, de dimensiuni de curcan sau într-o pungă de plastic sigilabilă. Susțineți punga într-o tigaie de copt de 12 pe 14 inci.
Se toarnă marinada peste coaste și se sigilează punga. Marinați coastele la frigider pentru câteva ore, întorcând punga ocazional pentru a acoperi bine carnea.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scurgeți și aruncați marinada.
Tăiați patru fante în partea superioară a pungii de copt, dacă utilizați una. În caz contrar, scoateți coastele, transferați-le în tava de copt și acoperiți tigaia cu folie sau un capac.
Pentru sosul de grătar: în timp ce coastele se coc, amestecați ketchup-ul, sosul chili, zahărul brun, muștarul uscat și 1/3 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi îndepărtați-l de pe foc.
Când coastele sunt fierte și fragede, scoateți-le din punga de copt. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ungeți coastele de pe ambele părți cu sosul de grătar și readuceți-le la cuptor pentru a le coace, neacoperite, timp de 30 de minute mai mult. Chiar înainte de servire, aruncați coastele sub broiler pentru a le da un pic de char.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe brambly, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate prietenoasă cu alimentele. Zilele calde, însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate ale râului rus sunt cunoscute pentru strălucirea acestui vin.