Coaste De Porc La Grătar

Coaste De Porc La Grătar
Coaste de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 782 calorii, 63G de proteine, și 34G de grăsime. 104 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sos de chili, coaste de porc cărnoase, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Coaste De Porc La Grătar, Coaste De Porc La Grătar, și Coaste De Porc La Grătar Cu Mure Lipicioase.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru coaste: într-o cratiță medie, combinați sosul de soia, zahărul brun, melasa, sarea și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Puneți coastele într-o pungă de copt mare, de dimensiuni de curcan sau într-o pungă de plastic sigilabilă. Susțineți punga într-o tigaie de copt de 12 pe 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se toarnă marinada peste coaste și se sigilează punga. Marinați coastele la frigider pentru câteva ore, întorcând punga ocazional pentru a acoperi bine carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
7
Tăiați patru fante în partea superioară a pungii de copt, dacă utilizați una. În caz contrar, scoateți coastele, transferați-le în tava de copt și acoperiți tigaia cu folie sau un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru sosul de grătar: în timp ce coastele se coc, amestecați ketchup-ul, sosul chili, zahărul brun, muștarul uscat și 1/3 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Când coastele sunt fierte și fragede, scoateți-le din punga de copt. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Ungeți coastele de pe ambele părți cu sosul de grătar și readuceți-le la cuptor pentru a le coace, neacoperite, timp de 30 de minute mai mult. Chiar înainte de servire, aruncați coastele sub broiler pentru a le da un pic de char.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe brambly, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate prietenoasă cu alimentele. Zilele calde, însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate ale râului rus sunt cunoscute pentru strălucirea acestui vin.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista