Coaste De Porc Cu Lămâie
Rețeta coaste de porc de lămâie pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de sare de țelină, căței de usturoi, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coaste de porc cu rozmarin și lămâie, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente. Puneți deoparte 1/2 cană pentru ungere și refrigerați.
Adăugați carnea de porc la marinada rămasă și întoarceți-o la strat. Sigilați punga; refrigerați peste noapte, întorcând carnea de mai multe ori.
Aruncați marinada. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 5 minute. Turn; ungeți cu marinată rezervată. Gatiti 15-20 de minute mai mult sau pana cand sucurile se limpezesc, ungand ocazional.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Bodega Aniello 006 Pinot Noir]()
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Culoare atractivă de rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.