Coaste de porc cu aragaz lent cu afine-balsamic

Coaste de porc cu aragaz lent cu afine-balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de porc cu afine-balsamice. O porție conține 584 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno măcinat, fum lichid mesquite, gem de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Balsamic & sorg Slow Cooker coaste de porc cu cartofi dulci, Coaste Scurte Balsamice Cu Aragaz Lent, și Coaste De Porc Chinezești Cu Aragaz Lent.

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ați putea încerca este Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista