Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de miel uscate frecate și prăjite. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 15.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 138g de grăsime, și un total de 1726 calorii. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, ulei de măsline, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză, Citrice Coaste Uscate, și Spice-Coaste Frecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea și piperul într-un castron. Acoperiți generos coastele cu leacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați coastele, neacoperite, pe un suport așezat într-o tigaie sau o tavă. Marinați timp de 24 de ore la frigider. Clătiți bine coastele sub apă rece și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Pentru frecarea uscată: prăjiți boabele de piper și semințele de fenicul într-o tigaie uscată până când sunt parfumate, 2 până la 3 minute. Folosind un mortar și un pistil sau un măcinător de condimente, măcinați condimentele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Feliate, Opțional
4
Combinați boabele de piper măcinate și semințele de fenicul cu ardeiul, Salvia uscată, cimbrul uscat, usturoiul granulat, pudra de ceapă, zahărul și pudra de frunze de dafin într-un bol, amestecând pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Pesmet, Câteva Pumni
Umăr
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Salvie Uscată
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. tapetați o foaie de copt cu folie și împrăștiați ceapa pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Presărați freca uscată din belșug pe ambele părți ale coastelor și așezați-le, cu partea osoasă în jos, deasupra cepei pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Adăugați oțetul în tigaie și presărați frunzele proaspete de cimbru peste coaste. Acoperiți cu o altă bucată de folie și sertizați marginile împreună cu bucata de folie de jos pentru a crea o pungă mare de folie. Prăjiți până când coastele sunt fragede și carnea s-a micșorat din os, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
8
Turnați sucurile de tigaie printr-o strecurătoare pentru a îndepărta ceapa. Degresați grăsimea și fierbeți sucurile cu bulionul de pui într-o cratiță la foc mare până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, Opțional
9
Tăiați rafturile de miel în porții duble de coaste, stropiți ușor cu ulei de măsline și presărați cu puțină sare. Tăiați exteriorul coastelor pe un grătar fierbinte sau sub un pui de carne timp de 5 minute (numai pe partea de carne), ungând ocazional cu sucurile de tigaie reduse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
10
Se servește stropit cu chimichurri de mentă de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
Brânză Tallegio, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
11
Așezați caisele și 1 linguriță de miere într-un bol rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită. Înmuiați caisele timp de 10 minute pentru a se îngrășa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Scoateți caisele din apa fierbinte și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
13
Într-un robot de bucătărie, combinați menta, pătrunjelul, cilantro-ul, oțetul, coaja de lămâie și sucul, usturoiul, sosul adobo, chimenul, ardeiul, sarea, piperul negru, ardeiul roșu, lingura rămasă miere și ulei de măsline și puls până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(poate înlocui Mozzarella)
Nonpareils Argintii
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Adăugați caisele rehidratate și pulsul până când consistența seamănă cu un sos gros gros. Acoperiți și păstrați la frigider pentru a permite aromelor să se unească și să servească cu carne la grătar.