Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de miel uscate frecate și prăjite. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 15.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 138g de grăsime, și un total de 1726 calorii. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, ulei de măsline, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză, Citrice Coaste Uscate, și Spice-Coaste Frecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea și piperul într-un castron. Acoperiți generos coastele cu leacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați coastele, neacoperite, pe un suport așezat într-o tigaie sau o tavă. Marinați timp de 24 de ore la frigider. Clătiți bine coastele sub apă rece și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Pentru frecarea uscată: prăjiți boabele de piper și semințele de fenicul într-o tigaie uscată până când sunt parfumate, 2 până la 3 minute. Folosind un mortar și un pistil sau un măcinător de condimente, măcinați condimentele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Creveți Sotați, Decojiți
4
Combinați boabele de piper măcinate și semințele de fenicul cu ardeiul, Salvia uscată, cimbrul uscat, usturoiul granulat, pudra de ceapă, zahărul și pudra de frunze de dafin într-un bol, amestecând pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Pesmet, Câteva Pumni
Umăr
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Salvie Uscată
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. tapetați o foaie de copt cu folie și împrăștiați ceapa pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Presărați freca uscată din belșug pe ambele părți ale coastelor și așezați-le, cu partea osoasă în jos, deasupra cepei pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Adăugați oțetul în tigaie și presărați frunzele proaspete de cimbru peste coaste. Acoperiți cu o altă bucată de folie și sertizați marginile împreună cu bucata de folie de jos pentru a crea o pungă mare de folie. Prăjiți până când coastele sunt fragede și carnea s-a micșorat din os, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
8
Turnați sucurile de tigaie printr-o strecurătoare pentru a îndepărta ceapa. Degresați grăsimea și fierbeți sucurile cu bulionul de pui într-o cratiță la foc mare până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
9
Tăiați rafturile de miel în porții duble de coaste, stropiți ușor cu ulei de măsline și presărați cu puțină sare. Tăiați exteriorul coastelor pe un grătar fierbinte sau sub un pui de carne timp de 5 minute (numai pe partea de carne), ungând ocazional cu sucurile de tigaie reduse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se servește stropit cu chimichurri de mentă de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
11
Așezați caisele și 1 linguriță de miere într-un bol rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită. Înmuiați caisele timp de 10 minute pentru a se îngrășa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Scoateți caisele din apa fierbinte și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Într-un robot de bucătărie, combinați menta, pătrunjelul, cilantro-ul, oțetul, coaja de lămâie și sucul, usturoiul, sosul adobo, chimenul, ardeiul, sarea, piperul negru, ardeiul roșu, lingura rămasă miere și ulei de măsline și puls până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(poate înlocui Mozzarella)
Nonpareils Argintii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
14
Adăugați caisele rehidratate și pulsul până când consistența seamănă cu un sos gros gros. Acoperiți și păstrați la frigider pentru a permite aromelor să se unească și să servească cu carne la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire