Coaste De Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de bere. O porție conține 453 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, bere, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină de bere BBQ coaste, Bere-Coaste Fierte Cu Scoici, și Coaste BBQ cu sos BBQ bere rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aranjați coastele cu partea cărnoasă în 1 strat în tigăi de copt ușor unse și condimentați cu sare.
Coaceți până se înmoaie ușor, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare, combinați berea, sosul de soia, muștarul, zahărul, ceapa și sosul Worcestershire.
Tăiați coastele în secțiuni cu 1 coaste, adăugați-le în vas, amestecând pentru a le acoperi cu marinata și lăsați-le să se marineze, acoperite, la temperatura camerei, amestecând ocazional, timp de 2 ore sau răcoriți-le, acoperite, peste noapte.
Scoateți coastele din marinată, rezervați marinada și aranjați-le lateral cărnos într-un singur strat în tigăi de copt ușor unse. Aduceți marinada la fiert și periați coastele cu o parte din marinată și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F., întorcându-le și ungându-le ocazional, timp de 1 oră sau până când sunt fragede și glazurate. (Coastele pot fi coapte cu 1 zi înainte și refrigerate, acoperite. Reîncălziți coastele în tigăi de copt într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F. timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt încălzite.)
Serviți coastele calde sau la temperatura camerei și garnisiți-le cu scallions, dacă doriți.