Coapsele de pui ale lui Mario Batali cu firimituri de usturoi și mazăre
Nevoie de o curs principal fără lactate? Coapsele de pui ale lui Mario Batali cu firimituri de usturoi și mazăre ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. O porție conține 747 calorii, 67g de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de sare, ulei de măsline, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 124 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Pulpe de pui cu firimituri de usturoi și mazăre, Pulpe de pui: rapid și ușor cu pesmet de usturoi, și Pulpe De Pui Cu Mazăre Și Agliata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați 4 fileuri de hamsii, usturoi, pătrunjel și 1/4 cană de ulei de măsline până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați pesmetul și pulsați până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Condimentați coapsele de pui cu sare, apoi acoperiți cu amestecul de pesmet. Acoperiți și dați la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Între timp, pregătiți un grătar sau o tigaie pentru grătar. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert, adăugați mazărea rapidă și albiți până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se scurge și se usucă.
6
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul de măsline rămas până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ultimul file de hamsii și rupeți-l cu o lingură de lemn până se "topește" în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
9
Adăugați mazărea și aruncați pentru a acoperi. Gatiti pana se incalzeste, apoi condimentati cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Grătiți coapsele de pui până când sunt crocante și fierte, 3-5 minute pe parte, în funcție de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
11
Se servește cu mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe