Coapsele de pui ale lui Mario Batali cu firimituri de usturoi și mazăre

Coapsele de pui ale lui Mario Batali cu firimituri de usturoi și mazăre
Nevoie de o curs principal fără lactate? Coapsele de pui ale lui Mario Batali cu firimituri de usturoi și mazăre ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. O porție conține 747 calorii, 67g de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de sare, ulei de măsline, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 124 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Pulpe de pui cu firimituri de usturoi și mazăre, Pulpe de pui: rapid și ușor cu pesmet de usturoi, și Pulpe De Pui Cu Mazăre Și Agliata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați 4 fileuri de hamsii, usturoi, pătrunjel și 1/4 cană de ulei de măsline până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați pesmetul și pulsați până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3
Condimentați coapsele de pui cu sare, apoi acoperiți cu amestecul de pesmet. Acoperiți și dați la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Între timp, pregătiți un grătar sau o tigaie pentru grătar. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert, adăugați mazărea rapidă și albiți până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se scurge și se usucă.
6
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul de măsline rămas până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ultimul file de hamsii și rupeți-l cu o lingură de lemn până se "topește" în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
9
Adăugați mazărea și aruncați pentru a acoperi. Gatiti pana se incalzeste, apoi condimentati cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Grătiți coapsele de pui până când sunt crocante și fierte, 3-5 minute pe parte, în funcție de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Se servește cu mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista