Coapse de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 633 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sucul de lămâie, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coapse De Pui Cu Ierburi De Lămâie La Grătar, Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar cu lămâie și ierburi marinate), și Lemon Herb Marinat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic combinați sucul de lămâie și coaja, ierburile tocate, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și 1/2 cană de ulei de măsline.
Așezați coapsele de pui într-un vas plat larg, astfel încât să fie într-un singur strat.
Adăugați amestecul de plante medicinale. Masați coapsele pentru a acoperi cu amestecul de plante medicinale. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Notă: Dacă faceți o marinată rapidă, lăsați puiul din frigider până la 1 oră.
Ungeți și ungeți grătarul pentru a curăța.
Scoateți puiul din marinată și periați orice exces de ierburi și ulei. Condimentați puiul generos cu sare și stropiți cu puțin ulei de măsline proaspăt.
Tăiați cele 2 lămâi întregi în jumătate și tăiați vârfurile de pe capete; acest lucru va permite lămâilor să se ridice fără să se rostogolească.
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit.
Așezați lămâile, cu carnea în jos, pe grătarul preîncălzit. Grătați puiul timp de 3 până la 4 minute și apoi rotiți puiul cu 90 de grade pentru a crea modelul minunat de crosshatch. Grătați puiul încă 3 până la 4 minute. Întoarceți puiul și grătați încă 4 până la 5 minute. Verificați dacă există coacere (puiul trebuie să fie bine gătit). Verificați jumătățile de lămâie pentru a vedea dacă sunt frumos caramelizate. Întoarceți-vă la grătar pe fund timp de 2 până la 3 minute.
Serviți puiul cu lămâie la grătar.
Martie - De Ce Iubim: Lămâi