Coapse De Pui La Grătar Cu Rozmarin
Coapsele de pui la grătar de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 447 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, miere, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coapse de pui la grătar cu rozmarin și sos de ciuperci sălbatice, Rozmarin Usturoi Pulpe De Pui, și Lemon Rosemary Pulpe De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar, pungă de stoarcere pentru a combina ingredientele.
Adăugați pui, întorcându-vă la strat și sigilați punga. Se răcește 1 până la 24 de ore.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe o bucată mare de folie de aluminiu. Strângeți sucul din lămâie peste pui; pliați folia în jurul puiului, acoperind complet puiul.
Lăsați să stea 10 minute.
Spanac usturoi sote și două-brânză crupe.
* Cimbru proaspăt, coriandru sau oregano pot fi înlocuite.
**1 1/2 lb. pieptul de pui jupuit și dezosat poate fi înlocuit.
Filet de porc la grătar cu rozmarin: omiteți coapsele de pui. Înlocuiește 2 lb. filet de porc și grătar conform instrucțiunilor 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Pregătire: 10 min., Răcire: 1 oră., grătar: 20 min., Stand: 10 min.
Se încălzește 1 linguriță. ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Saut 1 cățel de usturoi presat în ulei fierbinte 30 de secunde.
Adăugați 1 (10-oz.) puneți spanacul proaspăt, spălat bine, în tigaie și gătiți 2 până la 3 minute sau până când spanacul este ofilit.
Se presară sare și piper după gust.
Serviți spanacul cu lingură cu fante sau clești. Face 4 portii; Prep: 5 min., Bucătar: 4 min.
Crupe cu două brânzeturi: aduceți 4 căni de apă și 1 linguriță. sare la fierbere într-un 3-qt. cratiță.
Bateți în 1 cană de grâu de gătit rapid nefiert; reduceți focul la mediu-mic și gătiți 5 până la 6 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă 1 cană (4 oz.) brânză Cheddar mărunțită, 1/2 cană (2 oz.) brânză parmezană mărunțită și 2 linguri. unt.
Se presara cu piper dupa gust. Face 4 portii; Prep: 5 min., Gatiti: 10 min.
Sos de muștar de miere: amestecați împreună 1/2 cană de maioneză, 2 lingurițe. Muștar Dijon și 2 linguri. dragă. Face aproximativ 3/4 cană; Pregătire: 5 min.