Coada De Homar Portocaliu

Coada De Homar Portocaliu
Rețeta coada de homar portocaliu poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Pentru 6,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită unt, cozi de homar, suc de portocale și vin alb. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coada De Homar Portocaliu, Cea Mai Bună Coadă De Homar La Grătar, și Coada De Homar Fript Ușor.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă sucul de portocale în untul topit și se aduce amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Se amestecă vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
4
Așezați cozile de homar în sucul de portocale și amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Acoperiți și aburiți până când cojile de homar devin roșii aprinse și carnea este opacă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Cozi de homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista