Coaceți Șuncă De Cartofi
Coacerea cu șuncă de cartofi necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.38 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 288 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 338 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, cartofi, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coaceți șuncă și cartofi, Cartofi-Șuncă Coace, și Cartofi și șuncă.
Instrucțiuni
Într-un 3-qt uns. vas de copt, strat jumătate din cartofi, șuncă, ceapă, brânză și supă. Repetați straturile. Se acopera si se coace la 350 la 1-1/4 ore sau pana cand cartofii sunt aproape fragezi.
Coaceți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când este încălzit.