Coaceți ouă Enchilada cu Salsa verde proaspătă

Coaceți ouă Enchilada cu Salsa verde proaspătă
Rețeta de coacere a ouălor Enchiladan cu Salsa verde proaspătă este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chorizo mexican, frunze de cilantro, Velveeta circulatorși alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Coaceți ouă Enchiladan cu Salsa verde proaspătă, Enchilada cu Salsa Verde, pui și brânză, și Salsa Verde Proaspătă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti si amestecati tomatillos si usturoiul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 4 min. sau până când tomatillos se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1/2 cană de apă; acoperi. Gatiti 5 min. sau până când tomatillos se înmoaie și apa se evaporă; transferați în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați apa rămasă, ardeii și jumătate de coriandru; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă 1/3 cană de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArdeiArdei
CeapăCeapă
ApăApă
5
Gatiti chorizo in aceeasi tigaie la foc mediu 4 pana la 5 min. sau până când se termină; scurgere. Se amestecă ouăle; gatiti 2 min. sau doar până când ouăle încep să se stabilească, amestecând ocazional. Se amestecă jumătate din VELVEETA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întindeți 3/4 cană de sos tomatillo pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de ouă în centrul fiecărei tortilla; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
SosSos
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Așezați, coaseți părțile în jos, în vas. Se acoperă cu restul de VELVEETA și sos tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
SosSos
8
Coaceți 20 min. sau până când enchiladas sunt încălzite și VELVEETA este topită. Tăiați fin coriandrul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți enchiladas acoperite cu smântână, ceapă rămasă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista