Coaceți fructe de pădure cu burniță de fructe de pasiune

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, coacerea fructelor de pădure cu burniță de fructe de pasiune ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 350 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de răspândire, făină de auto-creștere, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei, Tort de iaurt cu fructe de pasiune cu burniță de ciocolată albă, și Nu Coaceți Cheesecake Cu Fructe De Pasiune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți ușor un vas mediu de copt cu 1 lingură de unt.
Puneți restul întins, zahărul tos, coaja de lămâie, oul, făina, praful de copt și iaurtul într-un bol de amestecare.
Bateți împreună timp de 2 minute până când sunt palide și pufoase. Se amestecă sosul de mere, acest lucru ar putea face amestecul să pară coagulat, dar nu vă faceți griji. Îndoiți ușor fructele de pădure, apoi turnați aluatul în vasul pregătit și nivelați suprafața.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când buretele este maro auriu și ferm în centru.
Între timp, amestecați sucul de lămâie, zahărul demerara și pulpa de fructe de pasiune împreună.
Scoateți budinca din cuptor, înțepați ușor suprafața cu o furculiță și stropiți peste amestecul de fructe de pasiune.
Se servește cald cu înghețată de vanilie cu conținut scăzut de grăsimi sau iaurt.