Coaceți fructe de pădure cu burniță de fructe de pasiune
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, coacerea fructelor de pădure cu burniță de fructe de pasiune ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 350 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de răspândire, făină de auto-creștere, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei, Tort de iaurt cu fructe de pasiune cu burniță de ciocolată albă, și Nu Coaceți Cheesecake Cu Fructe De Pasiune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți ușor un vas mediu de copt cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Puneți restul întins, zahărul tos, coaja de lămâie, oul, făina, praful de copt și iaurtul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Zahăr Caster
Nonpareils Argintii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Bateți împreună timp de 2 minute până când sunt palide și pufoase. Se amestecă sosul de mere, acest lucru ar putea face amestecul să pară coagulat, dar nu vă faceți griji. Îndoiți ușor fructele de pădure, apoi turnați aluatul în vasul pregătit și nivelați suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Coaceți timp de 25-30 de minute până când buretele este maro auriu și ferm în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, amestecați sucul de lămâie, zahărul demerara și pulpa de fructe de pasiune împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
Fructul Pasiunii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
7
Scoateți budinca din cuptor, înțepați ușor suprafața cu o furculiță și stropiți peste amestecul de fructe de pasiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cald cu înghețată de vanilie cu conținut scăzut de grăsimi sau iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată Ușoară De Vanilie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse